dijous, 6 d’agost del 2009

Nou projecte noves il·lusions.

Àlex Astorgas, nou president del Col.legi d'Arbitres
07/08/2009 a les 10:37:56
Aquesta setmana la Federació Catalana de Futbol-Sala ha definit qui serà d’ara endavant el president del col•legi d’àrbitres. La Junta Executiva de la Federació ha nomenat per al càrrec de president del Comité Nacional d’Àrbitres de Catalunya el senyor Àlex Astorgas. D’aquesta manera el col•lectiu arbitral adquireix una nova figura representativa. Aquest càrrec té l’objectiu de ser el canal comunicatiu i representatiu del col•lectiu d’àrbitres del Futbol-Sala, de manera que les opinions i consultes dels seus membres siguin escoltades com cal.


Barcelona 06/08/09


Ara fa escassament una setmana, la junta directiva de la Federació Catalana de Futbol Sala, va decidir nombrar-me president del Comitè Nacional d´Àrbitres de Futbol Sala, un càrrec que he acceptat amb molta il·lusió i amb moltes ganes de fer una tasca positiva en pro del futsal Català.

Aviat començarà una nova temporada de futsal, i de cara a aquesta temporada el CNAFS, volem començar nous projectes sempre enfocats a la millora del nostre esport, tant el meu grup de treball com jo, volem crear una estructura sòlida on tots els àrbitres millorem el nostre coneixement de l´esport del qual formem part, així com treballar en la formació de nous col·legiats que puguin fer un relleu natural a tots aquells que ja porten anys en la tasca de l´arbitratge.
A la vegada des de el CNAFS volem fer arribar el coneixement de les regles de joc a tots els que formem part de la FCFS, per això farem clínics de reglament on convidarem a tècnics i jugadors, on amb xerrades molt dinàmiques aclarirem aquells dubtes que puguin sorgir del reglament.

Una de les intencions per aquesta temporada és aplicar les novetats decidides per la Internacional Futsal Board (IFSB) amb seu al Uruguai (http://www.fudefs.com/SedeIFSB.htm ) que és l´encarregada de l´estudi i modernització del reglament escrit al 1.930 pel professor Juan Carlos Ceriani, creador del futsal.

Sense més os desitjo a tots els que formem part de la família esportiva del futsal molta sort i molts èxits en la propera temporada.

Alex Astorgas i Suàrez

President del Comitè Nacional d`arbitres de Futbol Sala



dimecres, 5 d’agost del 2009

Reglament temporada 2009 / 2010

Regles del futsal temporada 2009/2010 disponible en el link adjunt: